torsdag 26. november 2009

Været




En vanlig ting å snakke om i dette lille landet er været! Og, vi har jo så mye vær!
Hilde og jeg snakket om det i en pause vi hadde i går, at jammen burde vi nordboere hatt tilskudd til å kjøpe klær - For vi trenger jo faktisk klær til 3 ulike sesonger: Høst/vår, vinter, og sommer! Vi er et rikt land, men jammen er det et dyrt land å bo i også!
Ikke bare i forhold til klær, men det var dette temaet som kom på vår dagsorden mens vi gløttet ut av vinduet: Grått, regn, tåke, kaldt... Æsj!
MEN, i dag smilte solen frem - Og det lille dagslyset vi får for tiden hadde FARGE!

Dagens syssler..
I dag har vi laget litt tilbehør:
  • Leggvarmere - Disse tøffe leggvarmerene kommer som en dekorativ kant over støvler og støvletter, og er en morsom detalj på mange antrekk!

  • Pulsvantene - er laget av ullbouclé, som ikke klør - Men, som er lune og varme å ha på! 
Mer av dette tilbehøret kommer til nettbutikken etterhvert - Men merk; Bildene som legges inn i nettbutikken er ikke varer vi har inne. Vi produserer kun på bestilling i disse dager!










Rundt lunsjtider fikk vi besøk av 3 glade damer som ville se på kjoler og annet som vi har. Katrine, hun ene, har allerede kjøpt 2 kjoler av oss - Og hun er en utrolig søt dame som er veldig begeistret for det vi lager. Moro! De 3 damene hadde med seg babyene sine, så i to timer var vi 5 voksne og 3 små barn inne på vår glade systue! (ca 13kvm?) Hehe.. Stemningen var veldig hyggelig, og besøket varte i ca 2 timer. Så nå har vi fått flere bestillinger, og det er utrolig inspirerende å få så mye glade tilbakemeldinger - Både fra butikkene vi selger til og kundene som kommer til oss!

Etter de hadde dratt, ble det veldig stille... 
Vi venter i spenning på å se hvordan det blir når vi etterhvert skal åpne butikk! Kanskje vi må fortsette å jobbe doble skift; Ha hyggelig kundebesøk på dagen og produsere på kvelden?

Nye kjoler!
Ellers holder Hilde og jeg på med nye kjoler. Vi har noen bestillinger igjen av vår første kolleksjon, men tenker at det er på tide å fornye seg nå. Tanken vår er at vi skal lage "limited editions" på leveringer til butikkene, slik at vi ikke risikerer at det er så mange i hvert område som har de samme plaggene! Det er jo nettopp dét som skal være en tanke med disse, at i tillegg til at hver og en kjole er unik (med ulike detaljer og farger) så er det viktig å opprettholde eksklusivitet med at det ikke blir produsert for mange av samme type kjole. Men, det er alltid en mulighet for å bestille kjoler fra tidligere kolleksjoner!


 - Gleder meg til å vise dere de nye kjolene! -




Gledesjuleverksted!
Det er få dager igjen til årets siste måned, og på lørdag kommer julestemningen til huset mitt med jubel og godt humør! Da er vi ca 7 venninner som skal ha juleverksted her, fra formiddag til utpå kvelden og ..kanskje natten? Hilde og jeg har lagt små planer i dag, og vi skal bruke kvelden i morgen til å forberede litt idéer som vi skal lage kreative dekorasjoner og julegaver av på lørdag. Bare tanken på hvordan stemningen blir, lager glade bobler på innsiden; Kreative damer, latter&godt humør, glúhwein, julemusikk, stemning, prat og moro!
Kommer med bilder fra dagen etter lørdag!












2 kommentarer:

  1. Åååå de leggvarmerene var nydelige:) Dere er virkelig kreative:)
    Ha en god og avslappende helg:)
    God klem fra Skien

    SvarSlett
  2. Hei.
    Tusen takk for besøk og hilsen i bloggen min.
    Og selvfølgelig skjønner heg at kjolemønstrene må være "hemmelige". Ellers blir det jo ingen butikk....
    Så nå har jeg skrevet ønskeliste, og "hjertekjole" står øverst på lista....
    Jeg leste at du hadde hatt malekurs i høst. Er det noe du kommer til å gjenta? Håper det, for det hadde jeg hatt veldig lyst til å være med på...!!!...

    Håper du får en koselig helt, og at du får tid til å gjøre noe du liker...

    HegeT

    SvarSlett