lørdag 28. august 2010

Sorg er prisen vi betaler for kjærlighet

Mandag ettermiddag satt vi oss i bilen, Stian og jeg. Vi skulle møte min storebror Rune og hans 3 barn, og kjøre over fjellet med stoppested Stavanger - vi skulle i begravelse til min Onkel Erik.
Det endte med en tur vi kan legge i minneboksen, en kjøretur som skiller seg fra de andre turene vi har hatt til Vestlandet!
Surrealistisk!?
Vi startet hjemmefra 15.30 og  fulgte E134 over Haukelifjell, og det var begynt å bli mørkt og regntungt da vi tok av mot Riksvei 13 ca kl 21. Jeg har ikke kjørt denne veien tidligere, men fulgt veien som går forbi Kristiansand dyrepark, eller over Suleskaret. Når det er vakkert vær er det en opplevelse å kjøre over fjellet, men dette ble en mørk - Og ikke minst lang kjøretur! Lang historie, og etter 10 timer måtte vi sove i bilen ved Nervik havn kl 2.05.. Ble bråvekket av Rune kl 6.05: Båten er her!!! - Hjelmeland - 1 time i bil - Tau - Stavanger.. Phuh! Rune var oppgitt og sur da vi havnet midt i intet midt på natten, han kalte det hele surrealistisk og sinnsykt da vi ikke kom frem noe sted - I mørket, og regnet! Men, vi kom fram til slutt!

 Omkjøring, steinras og kaos i nattemørket..

Begravelse
Onsdag var vi i begravelse til min onkel Erik, min mors storebror. Jeg blir helt kvalm av tanken på å miste min egen storebror, jeg håper jeg dør før alle i familien - For å slippe den bunnløse sorgen. Samtidig som jeg ønsker å overleve alle, for å  lære av livets gleder og sorger til døden skiller meg ad. Ambivalent, merkelig følelse. Men sorg - Det er prisen vi betaler for kjærligheten!

Vi måtte rydde i dødsboet; Min storebror, storesøster og jeg er arvinger - Og har ryddet opp i leiligheten til Onkel Erik. Det er mange ting som gjenstår, men vi har kommet et godt stykke på vei. Det var med blandede følelser vi stor og fordelte tingene etter ham: Tomhet, nostalgi ogikke minst empati! Onkel Erik var syk i sluttfasen av sitt liv, min intelligente onkel - lektor i realfag - ble en annen enn den vi kjente de to siste årene av hans levetid.

Lærdom: 
Lev i nuet, grip det gode i livet, bekymringer har du ingen glede av!

Jeg har arvet bilder, og lager gangen personlig med blanding fra 
min familiehistorie og noe fra Thomas!

Eternity?
Jeg håper at min glade hverdag varer inn i evigheten! Det skjer masse spennende fremover, og jeg gleder meg til å fortelle om dette når ting er mer sikkert.

Jeg er fortsatt veldig takknemlig for alle som handler bilder og klær, og i takt med at jeg maler om natten lager vi nyheter til butikken om dagen. Jeg rekker ikke alltid oppdatere hjemmesidene, men ta kontakt hvis du lurer på noe!
 Har jeg vist dette bildet før? Det er i allefall ett av flere nyheter jeg har hengt opp på Steam Kaffebar:o)

NB: Nye, lekre keramikk-kopper i butikken!
Håndlagede, her finnes kun en av hver!

Nye kjoler finner du flere bilder av på hjemmesiden vår:
www.designfrahjertet.no


Elinklem
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar