tirsdag 28. september 2010

Vi har forresten fått ny side på Facebook!

Her kommer vi til å legge inn litt nyheter:

http://www.facebook.com/#!/pages/Design-Fra-Hjertet/378967688023?ref=ts

Tjoho!

Altfor lenge mellom hver gang..

Hei alle sammen!

Jeg har fått et par hyggelie tilbakemeldinger på at, det går for lang tid mellom hver gang jeg legger inn blogginnlegg:o) ÅÅÅåååååååå! Jeg har lyst å skrive hver dag, og det er SÅ mye som skjer - Som jeg har lyst til å fortelle dere om!

For det første:
Tonje, min hjertevenn, dro til Italia - Hun spurte om jeg ville bli med og jeg takket impulsivt JA! Hun var der u to uker før jeg kom dalende ned..


Vi hadde 4 fantastiske dager i Firenze og Pisa: Kvalitetstid med gode venninner skal ikke undervurderes - Ei heller vurderes, men kun UTFØRES!

Jeg maler og maler..
Eller det vil si, jeg maler innimellom..
Helt ærlig, så skulle jeg ønske at jeg hadde mere maletid - Men fortsatt så dras jeg mot kjoler og søm på dagtid. Hilde og jeg har noen vanvittig glade dager, og har fullt opp med bestillinger fra butikker og private. Vi har ett års jubileum i disse dager, og ...Hva skjedde!??!? Da Hilde for ett år siden spurte "Skal vi lage noe sammen Elin"? Så var det et impulsivt luftslott på loftet mitt. To symaskiner, jeg hadde kun EN spole! Dere som kan sy skjønner hva det innebærer; Jeg spurte pent om Hilde kunne sy dersom vi måtte bruke annen farge enn den jeg hadde i min spole (hvit), og det kan lett kalles - Ineffektivt!


Bestillingsbilde - 50X150cm

Vi har jobbet med nye kreasjoner. Vi har ikke kommet lenger enn til flere kjoler - Og noen barneklær. Vi fikk prøver fra en fabrikk i utlandet sist uke (vi håpet at de kunne hjelpe oss med å øke produksjonen), men de tilfredstillte ikke våre krav om kvalitet - Og de har sagt nei til å lage klær for oss,etter vi kom med vår konstruktive kritikk. Vi kan IKKE ha det slik at, "vi husker da jentene laget alt selv - da var det bra.. Nå får de hjelp fra utlandet, og se.. Ting er ikke like bra!"
Vi har hatt EN (!!!) reklamasjon i løpet av dette året, og det var pga feilvask. Vi laget ny kjole til denne kunden, og hun ble fornøyd, men det var tydelig at vaskeinstruksene ikke var oppfylt.
Er du kunde? Er du i tvil om hvordan plaggene skal vaskes? Er det noe som ikke er ihht hva du ønsket? Kontakt oss, ellers tåler alt Milo på 40 grader!

Vi er to små damer, som jobber i glede og begeistring.. Vår visjon er å skape feminine plagg som er unike - Av god kvalitet. Vi kan gjøre feil , fordi vi er mennesker- Men, da har vi det privelegiet at - Vi kan rette det opp i vår lille systue, helt til kunden blir fornøyd!

NB: Jeg har en plan om å oppdatere, og "åpne" nettbutikken" av det vi har på lager, i løpet av uken.

Ellers har jeg oppdatert nettsiden med nye bilder. Flere kommer (jeg har laget grunnarbeid på noen kule bilder i dag!), og jeg har lagt inn litt nyhetsinformasjon om at jeg dessverre ikke tar imot flere spesialbestillinger på bilder før jul. Jeg er gledelig opptatt en god stund fremover, med 28 bestillingsbilder samt oppdateringer i Steam Kaffebars bildegalleri hvor jeg har forpliktet meg til å fylle opp med nyheter når noe blir solgt. Men, kanskje finner du noe i galleriet du liker isteden?




Glad tirsdagshilsen fra Elin




mandag 13. september 2010

Høst er langt fra trist!

Jeg husker at en god venninne lærte meg et dikt om høsten, men jeg vet ikke om jeg husker det riktig..

Det er høst, men ikke trist
Det er trist uten høst
Ingenting er trøstesløst trist
I allefall ikke høst!
Og bladene, de falleri..
Fallera!


Nytt bilde, som henger på Steam Egertorvet

Litt oppdatering
Jeg gleder meg til hver dag, og har som vanlig tusen ting å blogge om. Men, jeg må innse at tiden ikke rekker til. Da jeg jobbet som legesekretær ved Friskvernklinikken lærte psykolog Helene Rangbru meg et par viktige ting, deriblant hvordan hjernen stimuleres ved bruk av pc eller av å se tv like før søvnen tar oss. Så, jeg prøver, så langt det lar seg gjøre, å ikke jobbe foran pcen den siste timen før jeg skal sove. Datamaskinen gjør meg nemlig våken, og det passer dårlig når jeg egentlig er trøtt.. Det gjelder ikke bare meg, men dette er et tips til dere alle!
 Poenget er at, jeg har alltid lyst å fortelle om hverdagen min - For, den er aldri lik! Det skjer så mange kule, rare og snodige ting..  Men, det blir det siste jeg prioriterer - Og da foran datamaskinen: Altså, det blir nedprioritert..

Mange gleder
Tusen takk x 100 til alle som følger med meg, nok en gang! Hilde&jeg syr kjoler, og er takknemlige for hver dag som går. Jeg har bestillinger på bilder, og vi er stadig utsolgt for kjoler. Jeg føler meg som min egen lykkes smed, for jeg jobber mye- Men, hadde ikke kommet dit jeg er hvis det ikke hadde vært for glade tilbakemeldinger og gode venner/kollegaer!

Politikk og fremtid..
Det er mange tanker, rundt nyhetsbildet og firmaet "Fra Hjertet DA". Jeg forteller mer om oss når vi har fått prøver på klær fra utlandet i løpet av uken. Vi skal ikke masseprodusere, men trenger bare hjelp til å øke produksjonen  og har derfor sendt prøver på basisplagg til utlandet. Finish skal vi gjøre selv, men har behov for å øke produksjonen i takt med etterspørsel.. Ikke nødvendigvis for å tjene mer, men for å glede flere! :o)
Per i dag har vi 24 butikker på venteliste, som har kontaktet oss fordi de ønsker å selge klærne våre! LYKKE!!!



Det er flere perler på snoren, både hva gjelder klær og bilder. Og, vi gleder oss til hver ny dag - Hvor vi kan la kreativiteten blomstre!



Jeg ønsker dere en riktig glad uke!


****

Elinklem