torsdag 29. juli 2010

Oss mennesker..

Det er noe av det mest fascinerende i vår verden, oss mennesker!

Jeg ser nyheter stort sett hver dag, og jeg undres over hvordan det kan skje at voksne menn kriger og sloss! Mange av de som dreper er smarte mennesker, men etter min mening så langt fra intelligente; Vi har fått tildelt ett liv, og det er virkelig opp til oss selv hvordan vi ønsker å bruke det! Hver dag hører vi nyheter om en verden langt borte, som er i krig..  Og voksne damer som dreper spedbarn som de har hatt i en voksende mage. Jeg blir trist, oppgitt, apatisk og nysgjerrig.. Hva er livets mål til disse menneskene? Å drepe, for å oppnå hva?

Gi faen -

Vær venner og bruk livet
til å skape glede og gjøre noe positivt!

*** 

onsdag 28. juli 2010

Et par nye malerier..

Maleprosessen krever tid, og jeg laget ferdig grunnarbeid på et par bilder før ferien. Disse må tørke, sprayes og tørke.. Før jeg legger på detaljer og finish.. tørke.. og kanskje enda mer finish!

 Sommerfuglenes vakre visdom!
Det er ikke lett å se på bildet, men bak sommerfuglene er det en kvist 
- Hvor hver gren ender i et ord som er viktig å ta med seg!

Det er alltid spennende å se hvordan bildene utvikler seg, for ofte blir resultatet annerledes enn det som var planen. Noen dager er gode maledager, mens andre dager må jeg bare vaske penselen rett etter jeg har kommet i gang - For den vil innimellom en annen vei enn meg! Men, da hjelper det å sove på ideene en natt eller tre!

Oppussing..
Noen ganger må bildene ned fra veggen, for det er noe som "skurrer". Det er derfor jeg ikke har bilder som jeg selv har laget hjemme, da blir jeg liksom aldri "ferdig" med dem. Bildet under hadde jeg hengende på veggen hjemme et par uker (det er fra 2009) så bar jeg det opp til maleloftet, og i dag ble det "pusset opp" litt:


..og finish!
Jeg har også fått ferdig et par av bildene jeg begynte på før sommeren, og nå må jeg ta tak i bestillingsbilder før jeg kan la inspirasjonen flyte fritt igjen!

" Livets røde tråd"

Og mitt yndlingsmotiv, fordi denne stemningen med en god kopp kaffe er
FANTASTISK!

Glad sommerhilsen fra ElinPelin

mandag 26. juli 2010

Kaste, rydde og ordne!

Da var ferien over for denne gang, vi var i Larkollen siste helgen og hadde deilig vær på lørdag.. En av de få soldagene i bikini!

Nå er det tid for å ordne hjemme, og jobbe litt i systua igjen!

Jeg var i systua sist uke også, men nå er Hilde også tilbake og ”det blir goe’ gang” som man ville sagt i stavanger. Oversettelsen vil kanskje bli noe sånt som:

”Det blir bra jobbing nå”..
”Da blir det gass”
..eller kanskje noe sånt som – ”Da skjer det ting!”

Hjemmeordnings!
Jeg har vist frem kurv-bokhyllene som jeg har ”savnet” i stua mi lenge. Jeg visste ikke at det var akkurat disse jeg savnet, men stua har fått et mye lunere preg nå – Og det var i bunnen dét jeg savnet!

I dag var det soverommet sin tur!
Vi flyttet soverommet til kjelleren for noen måneder siden, og jeg har savnet mer plass til klær. Jeg skjønner ikke hvordan jeg klarer å spare opp til så full garderobe, jeg synes stadig jeg rydder og leverer til Frelsesarmeen – I takt med at jeg shopper mindre. Mulig jeg har en fantastisk evne til å fortrenge nye innkjøp?

Stolen er fra søndagens auksjon, bildet er malt av meg (det er min niese Julie som er modell),
døren fra 2008 auksjonen og klærne er diverse..

Jeg har, nok en gang, ikke hatt en klar plan på hvordan jeg skulle løse plass-problemet – Men, etter helgens auksjon i Larkollen ble jeg riktig så inspirert til å utvikle en hyggelig garderobe!

Larkollukas auksjon 2010

Bare bruk, ikke kast!
Jeg var på Larkollukas auksjon for 2 år siden - veldig moro!
Døren som nå er skilleveggen til garderoben ble innkjøpt der, samt kjøkkenbordet som samler familien til middag nesten hver dag er også derfra. Døren har stått som en ”dekorasjon” i gangen nede i 2 år, planen var å gjøre den om til bord.. Men, nå har den altså blitt den ”nye” garderobens skillevegg!
Stolen i forkant (bildet over) ble innkjøpt på søndagens auksjon (for 20 kr), og jeg må bare innrømme at jeg har en slags ”stol-fetisj”. Jeg digger gamle stoler! Jeg skal telle en dag, hvor mange ulike jeg har i huset mitt. Altså, (nesten) ingen er like – Og det er kult! I tillegg kjøpte jeg inn litt småting som jeg har brukt i inngangen, viser dette senere – Kameraet er tomt for strøm.. men jeg kjøpte en gammel bondestol (50 kr) – Et par små melkespann (50 kr per stk) og en gammel bruskasse (40 kr) samt et par gamle skipstau. Alt sammen er fylt med minner og nostalgi, og er så langt fra vårt bruk&kast samfunn som vi kan komme! Jeg har vanskelig for å forestille meg at vi går på auksjon for å kjøpe Ikea, Skeidar eller Bohus om noen år – Men, hvem vet.. Kanskje kommer det en tid for det også?

T-skjorter, bukser, kjoler, gensere, skjorter, hekletøy fra mor og mormor.. Fra 2004-2010..



NB:
I morgen eller på onsdag kommer et par nye bilder som skal til utstillingfor salg samt bilder av inngangen min - Med godbiter fra helgens auksjon:o))

God natt fra meg

torsdag 22. juli 2010

Lukten av hverdag..
Jeg har vært en uke + litt til i stavanger med smågutta, og det har vært deilig med noen slappe dager sammen!




Solen har glimret med sitt fravær, med unntak av én dag – Hvor vi var på stranden like ved mitt barndomshjem.


Vi kom hjem til Bærum, og det var deilig å kjenne den vanlige huslukten!
Jeg synes akkurat dét er litt fascinerende – Hvordan luktesansen skaper minner og assosiasjoner!

Hvis jeg blar i arkivet ”barndomsminner” kan jeg stadig referere til lukter: Mormor&morfars hus: En lett sigarettdis og en tung lukt i den gamle sveitservillaen, en lett søt lukt i far sitt hus/mitt barndomshjem, en litt klam – innestengt lukt i den lille leiligheten vi bodde i på Halmstad/Rygge i 5 år.. Og duften av nytt hus da vi flyttet til Larkollen i 1987. Akkurat den lukten husker jeg veldig godt.. Hvordan det luktet på rommet mitt der jeg sov på en madrass på gulvet den første gangen. Fra innestengte 55 kvm til nye og luftige 367kvm! Magisk!

Det er vanskelig å beskrive lukter, men da jeg kom hjem på mandag var det lett å kjenne på lukten at jeg var hjemme! Vi hadde heldigvis husket å tømme søppelet før vi dro. Ikke at vi pleier å glemme det, men jeg husker en gang vi gjorde det.. Og det var ikke den vanlige lukten av å komme hjem!

Nye bokhyller..
Egentlig burde jeg løpt ned i kjelleren, vasket klær/huset og vannet blomster. Men, jeg fikk en impulsiv idé;

Jeg har blitt en flittig bokleser, og lurte på hvor jeg skulle ha "skrytehylle". Jeg liker å har blitt "en som leser bøker", jeg føler meg litt smart da - Hehe.. Så tankene løp, og jeg tenkte på flere løsninger da jeg endte på kurv/potetkasse løsningen! Jeg har lenge savnet et lunt preg i stua mi, og for noen ser dette kanskje litt "rotete" ut? Men, ved å henge noe oppunder taket fikk jeg dempet den åpne stemningen. Det ble superkoselig spør du meg, og utfordringen bli nå å ikke fylle inn for mye i kurvene. Jeg skal fortsette å lese mye bøker, men trenger ikke fylle alle hull!



Deilige arbeidsdager!
Jeg har vært i butikken i tre dager nå, og det har vært  ganske stille i lokalene. Det har vært venninner og kunder innom, men det er litt stille uten Hilde. Jeg har vært omgitt av barn og folk hele ferien, så jeg har vært langt fra ensom – Og, det har for så vidt ikke vært ensomt på jobb heller. Men, det er annerledes å jobbe alene enn når Hilde er der. Stemningen er mer livlig når vi er sammen, Hilde&jeg.


Har sydd ferdig et par visdomsord-kjoler!

Kjolen har et lett sommerpreg, og alle er applikert med ulike tekster og små detaljer..


..SommerKOS!
Jeg har jo sydd litt i ferien også, og fortsatte på inspirasjonen da jeg kom til butikken. Jeg kjøpte inn noen såkalte ”onepiece-dresser”, og har sydd de om og dekorert noen av dem. Jeg kjøpte ikke inn så mange, har solgt de 4 jeg har laget ferdig og har 6 igjen på lur - Som ikke er ferdige enda.. Så, jeg burde kanskje kjøpt inn flere!


I mangel på modeller i sommerferien har jeg stilt opp foran kamera selv..


Ikke så lett å se alle detaljer når bildene blir tatt i mørket..

Men, velkommen innom til Vøyenengtunet 11 -
Utvalget er ikke stort for tiden, så det er godt å være tilbake fra ferie -

Slik at hengerne blir fylt med nye, glade plagg!

Sommerklem fra ElinPelin

***

fredag 16. juli 2010

Bytur..



Fargerikt!


I går var vi en tur innom den fargerike delen av byen, drakk kaffe og spiste sjokolade på "Sjokoladepiken".

Sjokolade+Kaffe=Lykke!


En liten suup dobbel cortado, med lett melkeskum på toppen..
Et lite nipp av en velsmakende og delikat sjokoladebit...
Et gløtt opp på solen som skinner...
Nok en smak på cortadoen..
Mmmmm...


Den vesle firkanten med sjokolade, som er fylt med valnøttmarsipan overtrukket av deilig hvit sjokolade, er verdt hvert eneste lille øre av de 16 kronene! + 32 kroner til en dobbel cortado, som er det viktige tilbehøret for å oppnå den ultimate lykkefølelsen.. Den varer ikke evig, men en liten viktig stund!

Fengslende!
Jeg har begynt på min 3.dje bok av Camilla Läckberg, Stenhuggeren, og jeg elsker disse bøkene - Samtidig som de irriterer meg! Jeg elsker dem fordi jeg ikke klarer å legge dem fra meg, og de sluker hele min oppmerksomhet slik at jeg glemmer alt annet. Det er helt vanvittig at det går an å sette sammen noen ord og historier slik at bildene som sitter igjen i minnet ikke kan sammenliknes med en god film. Dette er MYE bedre! Men, det irriterende er at jeg ikke får gjort annet, jeg klarer ikke å sove - For jeg må bare lese litt til.. Så i dag er jeg trøtt! En annen ting som også er irriterende, er at jeg ikke klarer lese fort nok! Jeg øver meg, og skal snart ta en opptelling på hvor mange ord jeg klarer i minuttet - For, jeg kommer jo raskere til bokens løsning hvis jeg leser fort!

Glad torsdag!

onsdag 14. juli 2010

Inspirert..

Stavanger er bare Sommerbyen med stor S!


Kanskje det er fordi dette er fødebyen min, at jeg fortsatt har en del av hjertet mitt i stavanger? Jeg bodde her til jeg ble 4, så jeg kan nok ikke kalle meg en ekte Siddis. Men, en del av meg hører liksom hjemme her.. likevel. Mens jeg jobbet i Telenor (1997-2003), som selger og etterhvert coach, jobbet jeg i byen flere perioder. Det ble et par flaue episoder, hvor jeg med min stavanger-dialekt måtte spørre meg frem - Etter steder som er lett for en ekte Siddis å vite hvor er. Eks: "Hvor er apoteket?" eller "Hvor kjører jeg for å komme til Randaberg?"

Folk er utadvendte og hyggelige, stemningen er upåklagelig!
Jeg har selvsagt vært en tur innom Steam Kaffebar, byens beste kaffested! Jeg hadde utstilling i kaffebaren i fjor sommer, men det ble tungvint å ha utstilling så langt unna hjemstedet mitt. Vanskelig å ha kontroll på hva som ble solgt, samt fylle opp vegger som ble tomme.



Kreativ bydel!
Byens Vestside (tror jeg det er?) har blitt renovert, og fått et ordentlig retro-preg! Det er en liten del av byen, som preges av kunst og design. Jeg var innom en butikk på mandag, som tydeligvis sydde og designet sitt eget. Jeg kjøpte meg et hårbånd, og ble veldig inspirert! Jeg KOSER meg med ferie, men blir rastløs av å gjøre ikke noe. Ref forrige innlegg, så kjeder jeg meg absolutt ikke - Men, etter å ha lest ferdig ukens bok begynte fingrene å "klø". Så jeg fikk låne søsterens symaskiner i dag, og satte inspirasjonen ut i livet! Jeg har laget 5 hårbånd, og flere ligger på vent.


Jeg har ikke med kameraet mitt, så bildene er av ymse kvalitet. Det er tatt med min nylig innkjøpte I-Phone, som jeg gleder meg stort til å bruke. Abonnementet virker ikke før 21. juli..


Jeg fikk låne min niese som modell. Disse hårbåndene kan passe både små og store - Gutter og jenter.




God natt fra Elin

Kunsten å ikke kjede seg!

Fantastisk deilig med slappe sommerdager, og i dag har vi vært på stranden og fanget fregner! Det er lett å kose seg når solen skinner fra skyfri himmel!


Hvorfor må man gjøre noe hele tiden?
Selv i deilig sommersol går barna går lei etter en stund, begynner å småkrangle - Ok, litt påfyll av mat hjelper; Kjeks og frukt - Blodsukkeret stiger og de er i gang igjen! De kan holde ut i mange timer på glade sommerdagene, uten å måtte aktiviseres. Vi damene nyter slappheten som kommer over oss, og Thomas (35) kjeder seg lett. Det å kjede seg er jo forsåvidt også et syssel, så hvorfor ikke la det til å bli en aktivitet - Så blir det kanskje morsommere å kjede seg!?

Barna er vant til å aktiviseres til enhver tid i barnehage og på skolen, det er stadig snakk om mer tid til "Frilek", men hver dag når jeg henter Stian på SFO er hans første spørsmål: "Hva skal vi gjøre hjemme i dag mamma?" Hvis jeg kommenterer: "I dag skal vi ingenting, er det ikke deilig?" Han: "Åååå, kjedelig!"

Det er ALLTID tusen ting man kan gjøre for å unngå å kjede seg, og jeg sa til min storesøster da vi gikk hjem fra stranden i dag at, jeg kjeder meg virkelig aldri! Det har jeg ikke tid til! Hun stemte enig i, på sin vanlige positive måte! Det er ingen som forteller meg hva jeg skal gjøre, og jeg undres hvorfor det er slik at noen må få beskjed om hva de skal gjøre før de setter i gang med noe? Ikke fordi jeg alltid er så forbaska flink, eller at jeg gjør noe hele tiden (for det gjør jeg ikke). Men, når jeg har et høyt aktivitetsnivå til vanlig - Så gjør jeg da også noe når jeg ikke gjør noe, men jeg kjeder meg ALDRI! Jeg hviler bare.. og nyter det! Men, hvis jeg hadde hvilt til enhver tid, så hadde jeg nok kjedet meg...

Meg eier ingen..
Jeg er ferdig med å lese boken av Åsa Linderberg, og det var en vakker bok. Hvordan den blir tolket avhenger av deg som leser den, og jeg fikk ut litt hormoner fra tårekanalene der jeg kom litt i dypet av mine egne barndomsminner i hennes skildring fra oppveksten. Det var mange likhetstrekk med min egen og Åsas oppvekst, og i hennes beskrivelse av sin far kjente jeg igjen mange følelser jeg har tatt med meg på min egen vei. Boken kan anbefales på det sterkeste, og i henhold til overskriften er dette også et gledelig syssel hvis du noen gang skulle være i nærheten av å kjede deg!


Glad sommerdag fra Elin

søndag 4. juli 2010

Slapp sommerdag!

Barnslig!
Egentlig skulle vi vært i Sverige denne helgen, på sommerfest, Thomas og jeg. Men typisk har min turnusbrannmann vært på vakt og barnevaktene er på ferie - sammen; Svigers+mor&Jon. Så jeg har vært hjemme med barna. Vi har hatt lite planer, det har vært deilig.. og det ER godt å slappe av hjemme! Men, jeg må innrømme at jeg har hatt et snev av ensomhetsfølelse i mangel på voksenfjas disse dagene (ok,sånn passe patetisk og barnslig) - Men, jeg har merket på barna at de syntes det var hyggelig å ha meg for seg selv. De to småtrolla krangler og gnager litt innimellom, så jeg har vært nødt til å være litt "strengemamma". Men stort sett har jeg vært herlig barnslig og har vi hatt noen morsomme episoder i sommervarmen! Nye minner!

En liten gründer?


Jeg fikk fotpleie av Stian mens jeg solbadet i dag, og det var riktig hyggelig men ikke billig! Stian kunne gjerne kjøpt hele Legobutikken om han hadde mulighet, og vil helst tjene penger på alt han gjør. Jeg må innrømme at jeg burde sett det for lenge siden at - Mye vil ha mer! Rommet hans er overfylt med lego, nok til å bygge et lite samfunn.. Men, han vil ha MER! Han spurte så søtt om jeg ville ha litt fotpleie fra hans sommerbod, og jeg takket ja. Han var snar med å gi meg prisen, som var 200kr per 5 min, men jeg skulle få 50% i sommer-rabatt så det ble bare 100kr. Jeg lot meg imponere av hans prosentregning, han skal jo tross alt bare opp i 2.dre klasse - Hva han kan!

Jeg var overopphetet, og fotpleien inkluderte spray med avkjølende vann fra springen! Jeg takket lett ja, og takstameteret gikk.. Han kommenterte:  "Dette var hyggelig - Å være snill mot mammaen sin - Etterfulgt av: "Nå har det gått 5 minutter til mamma, nå er vi oppe i 500 kroner og jeg har råd til MASSE Lego!" Det skal bemerkes at han ikke har lært klokka enda..


Generasjonsbildet
Da jeg startet å male, en februardag for 3 år siden, var ett av de første prosjektene et collage-bilde med tegninger fra min farfars gamle skisseblokk, noter fra min musikalske oldemor og udrag fra en malebok far hadde. Min farfar var fantastisk flink til å male og tegne, han hadde ingen utdanning (såvidt jeg vet) men i tillegg til å være velutdannet pølsemaker på heltid var han altså kunstner på fritiden. Far har engang sagt at han fikk et kunstnernavn i byen (Stavanger), men det skal jeg ikke bekrefte for sikkert. I allefall har veggen, som dette bildet var tiltenkt, endelig blitt GLAD!


I begynnelsen av min maleperiode var jeg langt mer fargerik, så grunnfargene på dette bildet var oransje. Jeg liker verken gult eller oransje, og jeg kan til dags dato ikke å forstå hvorfor jeg i starten av min "karriære" valgte farger som jeg egentlig ikke liker? Men etter at dette bildet nå har stått i kjelleren i 3 år, med oransje/gull baktoner, har det nå fått sitt ferdige preg denne helgen. Det er ikke ofte jeg lager bilder til meg selv, men dette er jo et bilde jeg ikke kan selge! Jeg skulle så gjerne også hatt innslag av min fars kunstneriske evner for å gi det en komplett generasjonstittel, han er også utrolig dyktig, men det får bli neste bilde..

For kunstinteresserte: Paynes Grey er min favoritt i 2010, samt Raw Umber - Som har vært med meg hele veien..

Lesesommer!
Det er fantastisk deilig å kople ut hverdagen med en god bok! De siste månedene har jeg klart å legge inn litt lesetid. Camilla Läckberg sine bøker har blitt mine favoritter, og jeg som trodde jeg ikke likte krim! Jeg har begynt på et par bøker om Harry Hole tidligere (Jo Nesbø) men, har ikke blitt fengslet. Kanskje han tiltrekker meg mer nå som jeg har kommet i en bedre lesemodus? Jeg har lest de to første bøkene til Läckberg; Isprinsessen og Predikanten. Jeg GLEDER meg til de neste, men har tatt pause fra spenningen med "Alkymisten" av Paulo Coelho og dagens bok som heter "Meg eier ingen" av Åsa Linderborg.

Alkymisten ble jeg fortalt var en fantastisk bok, den er en bestselger over hele verden - Men den "traff" meg ikke helt. Den handler om å følge hjertet sitt, se etter tegn på veien som går mens man følger og lager sin egen historie, og ikke minst handler den om å lære seg verdens språk. Jeg falt ut mot slutten, ble litt irritert - For; Ingen kan snakke med vinden, solen eller sanden for å utrette mirakler!
Har du lest den? Kom gjerne med innlegg!


Jeg fikk et tegn i dag (som Alkymistens læregutt leter etter), fra en som ikke ante at jeg nylig hadde avsluttet denne boken Alkymisten. Han sendte meg en link til Celine Dions sang: "Let Your Heart Decide". Alkymisten handler som nevnt om å følge hjertet sitt, og dette tegnet (hvis jeg kan kalle det dét) handler jo om det samme. Men, jeg er i en periode i livet nå hvor jeg ikke alltid kan følge hjertet mitt.. Så kanskje forstår jeg meg bedre på Alkymisten i fremtiden!?

Meg eier ingen!
Innimellom kvalitetidstid med barna i dag, har jeg fått litt tid til å komme videre i ukens bok:



Så langt er det en helt fantastisk bok, men den minner meg ofte om at jeg strøk i Historie på videregående - Så jeg har vært innom Wikipedia i dag for å bli klokere innen sosialisme, kommunisme og andre verdenskrig! En artig oppdagelse var at, nå var det langt mer interessant å lese om dette enn da jeg kom opp i historie muntlig og strøk i 1995! Ok, jeg skal innrømme at jeg ikke har fullstendig vitnemål grunnet historie-eksamen. Den ble uvesentlig pga kjærlighetssorg, og kjærlighetssorgen hadde ikke avtatt da jeg gjorde et forsøk på å ta den opp igjen! Intressen hadde heller ikke blitt større - For historie!

- Men, det har jo gått greit selvom; Jeg har jo fulgt hjertet mitt litt..

Elinklem

lørdag 3. juli 2010

Sommerferiemodus?

My home is my Castle 

Jeg husker fra gamledager at, ferie - Det var toppen av lykke! ...Fri, gjøre alt og ingenting!
Som selvstendig næringsdrivende er det annerledes å "beskrive" ferie. Det høres kanskje rart ut; Jeg ELSKER jobben min - Og har litt ambivalente følelser ifht å ta ferie. Jeg har hørt at det er lurt å kople av og tenke litt på annet.. Ikke minst ha tid til familien! Så derfor stenger vi butikken et par uker, for å gjøre andre ting enn å jobbe. Det ska bli deilig å ha ferie, uten at jeg flykter inn i arbeid etter at barna har lagt seg, så derfor må vi også reise bort for at jeg skal ta FERIE. Min arbeidsplass nr 2/mitt atelier er hjemme, etter at huset sover, så da klarer jeg ikke helt å kople ut før vi er et annet sted!


Hjem kjære hjem!

Når sommervarmen er her, er det selvsagt tid for å kose seg ute. Vi kjøpte et hagemøblement da Stian var baby, som alltid har vært for stort til verandaen:

Møblene er forsåvidt ok, men jeg var klar for å fornye nå og legger det ut på Finn.no. Kanskje noen andre trenger akkurat disse møblene?

Så...


 ..jeg tok en runde i nærmiljøets butikker, for å finne et passende opplegg i plastrotting, men det jeg likte kostet MYE penger. Så, jeg dro ut den gamle senga til Thomas (som jeg malte for et par år siden) og fylte den opp med puter og tepper. Phuh - Det ble en liten treningsøkt i seg selv! En midlertidig løsning, inntil møbelsalget er i full blomst - men, jeg må innrømme at jeg syntes det ble riktig så trivelig! Jeg har laget nye puter, grunnet verandainspirasjonen:


Jeg har ikke dedikert noen av putene til sommersengen min enda, men tatt de med til butikken på Vøyenenga. Det er ikke umulig at noen av dem havner hjemme hos meg om kort tid, 3 ble solgt første dagen de ble stablet på pute-hyllene!

Sommerbilder, bryllup og diverse..
Det har kommet noen nye bilder til nettsiden og galleriet, men de har flydd fort ut som gaver til brudepar og andre som pusser opp huset sitt. Jeg er takknemlig for hvert bilde som blir solgt, og er glad for at bildene mine faller i smak hos mange der ute! Jeg ELSKER å male, og nå som Hilde&jeg har fått vårt kjolefirma på heltid blir det naturlig mindre maletid. Men, jeg sniker til meg en time her og en time der - Og er i en periode nå hvor jeg gjerne skulle hatt mere tid til å videreutvikle bildene. Ingen bilder blir like, men at folk kjenner igjen uttrykket mitt er positivt. Jeg jobber med det, at særpreget skal opprettholdes - Men, det blir mindre hjerter fremover.. Jeg er litt hjertemett etter en lang periode med hjerter på bilder&klær.

Nå er det natta.. jeg skal til vårt sommersted på Larkollen i morgen, så sengen roper!

Glad sommernatt fra Elin