mandag 21. juni 2010

Sommer!

Det er Så vanvittig deilig, når solen skinner på nesa!



Dagene går unna, og vår lille systue har mange glade kunder innom for tiden. Det er VELDIG hyggelig! Vi har stengt mandag og tirsdag, men det er det mange som ikke har fått med seg - Så vi må stadig unnskylde vårt ROT. Når vi dekorerer og klipper til plaggene bruker vi hele lokalet , og det er ikke en lsik butikk vi egentlig ønsker å vise våre kunder. Men, det krever litt kaos for å koke sammen glade klær! Det er ett 100% positivt kaos, og de fleste som kommer innom sier; "Det er bare deilig å se at noen KAN rote"! Hehe.. Men til informasjon; Det ER system i rotet!



Jeg oppdaterer bloggen så altfor sjelden, ene og alene fordi jeg har trøbbel med å fatte meg kort. jeg har ALLTID så mye på hjertet! Men, jeg har et mål på akkurat dette - for jeg ser av statistikken at dere er flere som følger meg. Så ...for hver dag som går blir jeg inspirert av, og lærer nye ting;:



På fredag opererte jeg ut en visdomstann. Alle jeg snakket med i forkant var superkjekke og sa at dette ville gå lett. Jeg er IKKE enig! Jeg syntes opplevelsen var helt jævlig, bortsett fra tannlegen som utførte (etter min mening:) drittjobben! Han het Hauk Yri (kult navn!) - jeg spurte om broren het Ravn, men han heter Styrk!). En ung Dentist, 28 år.. Jeg var veldig skeptisk.. Men, han var veldig dyktig i jobben sin, og kom fra det rette stedet; Hans stavangerdialekt beroliget meg! Han snakket lett, og kommenterte at han syntes det var kult at jeg var en gründer! Først da (seriøst) gikk det opp for meg at - Jeg er en GRÜNDER!!!

Jeg har malt nye bilder: www.gallerielinpelin.com
..og snart oppdateres www.designfrahjertet.com!

tirsdag 8. juni 2010

EN MÅNED siden sist jeg oppdaterte!

Det har selvsagt skjedd tusen ting siden sist, men jeg skal fatte meg veldig kort og kun oppdatere aller siste nytt:

I helgen tok vi glade bilder av  GLADE venninner - I godt humør, som vi kledde opp i et utvalg av vår sommerkolleksjon.

Vi har flere plagg, men fikk ikke tatt bilde av alt. Vi er en levende (!!) bedrift, produserer hver dag - og selger hver dag. Morsomt!!!


Velkommen til hjemmesiden vår, der finner du flere bilder: www.designfrahjertet.no


***

Jeg jobber med bestillingsbilder, og er veldig glad for "gamle" og nye kunder!
Det har vært noen tidstyver i form av helligdager og annet, men jeg er ajour - Og i kveld har jeg restaurert noen bilder fra 2008. Tok meg litt fri fra pliktene - Jeg trenger det innimellom for å "hente maleenergi". Vanskelig å forklare, men jeg trenger liksom tid til å la penselen flyte fritt - Og ikke bare lage bestillingsbilder eller bilder som folk vil se mer av. Jeg aner ikke om dette faller i smak, men jeg MÅTTE bare endre på noe som har støvet ned i kjelleren - Som jeg ikke har hatt lyst til å kaste..

Anno 2010
Egentlig veldig artig, å gi disse bildene en ny look! De er annerledes enn hva jeg gjør nå, de er en blanding av noe som var en gang - Med innslag av noe som kommer - Tror jeg!
Dette er et bilde i to deler:

FREMTIDENS OVERRASKELSER!
 
***